Η Ιστορία Μας

Η γνωριμία μας πριν χρόνια και η κοινή μας αγάπη για τα παιδιά μας οδήγησαν να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε έναν χώρο που οι μικροί μαθητές μας θα τον αισθάνονται σαν δεύτερο οικογενειακό τους περιβάλλον. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν διάθεση και αγάπη για αυτό που κάνουν, είναι άμεσοι στην επικοινωνία, έμπειροι, ευαίσθητοι, υπεύθυνοι, ουσιαστικά προσόντα που θεωρούμε απαραίτητα για την καθημερινή τους επαφή και αλληλεπίδραση με τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.

Στην ΠΥΡΑΜΙΔΑ πρωταρχικό μέλημα μας είναι να συνδυάσουμε την μάθηση με το παιχνίδι, με στόχο να έχουμε δημιουργικά, αυθόρμητα και πάνω από όλα ευτυχισμένα παιδιά!

Μέσα σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον δηλώνουμε την πεποίθησή μας ότι το σχολείο πρέπει να είναι ένας ενδιαφέρων κόσμος θετικών εμπειριών που θα συμβάλλει στην πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών.

Έχοντας πολύχρονη πείρα και κατάρτιση αλλά πάνω από όλα αγάπη, ευθύνη, συνέπεια και σεβασμό προς τα παιδιά είμαστε συνοδοιπόροι τους και τα βοηθάμε μέσα από πολλές δραστηριότητες όπως: η Μουσική, η γυμναστική, η παιδική yoga ,το καράτε, το θεατρικό παιχνίδι, η δραματοποίηση, το κουκλοθέατρο, τα εικαστικά, τις Κατασκευές, το ελεύθερο παιχνίδι, την κηπουρική, την δανειστική βιβλιοθήκη, τη μαγειρική, τις θεατρικές παραστάσεις και άλλες , να μετατρέψουν το κάθε "Δεν μπορώ" σε "Δοκιμάζω" και κάθε "Γιατί;" σε "Γιατί όχι;" καταφέρνοντας έτσι να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους ,να αυτονομηθούν, να πειθαρχούν, να κοινωνικοποιηθούν, να αποδεχτούν το διαφορετικό.